TRANSPORT Tilbake

Transporten har biler fra 2 til 20 tonn og fra 25 til 90 kubikk. Vogntoget har lettisolerte skap med hel sideåpning og bakløftere. Vogntoget går i fast kjøring for Brødrene Dahl. Det laster på hovedlager på Langhus hver morgen, og distribuerer  Lier, Drammen ,Sande Svelvik. Med rør , rørdeler og baderomsdeler. Vogntoget har 34 palleplasser ,90 kubikk. Den vesle bilen har lettisolert skap med bakløfter og bilen har varme i skapet. Bilen har 10 palleplasser og 25 kubikk. Bilen har all kjøring for gartneriet,  og vi bruker den noe hos Brødrene Dahl.

Som den eneste transportøren i distriktet har vi en fire veis truck med på bilen/hengeren. Trucken brukes til å laste og losse godset. Da bilen går for Brødreene  Dahl Har vi både seks meter lange rør og pallegods på samme bil, vi setter opp staker mitt i lasterommet så har vi paller på den ene siden og rør på den andre. Trucken sin jobb er å losse og laste godset, da trucken går på tvers er den fin å kjøre lange lengder med. Er veien fra hoved vei og  fram til losse stedet i en slik standard at det ikke går an å komme fram med bilen, kan vi kjøre varene til losseplass med trucken. Det er ikke vanskelig og kjøre en kilometer med trucken. Dagen til sjåføren blir mye mer arbedsvennlig slipper å slite med en jekketralle. Når man har slikt utstyr så lukker man bare opp sidedørene og resten av lossejobben gjøres med trucken. Det går også mye fortere å losse da man har en slik truck. En sliten femogfemti åring med teknisk innsikt gjør jobben like lett og raskt som en tjuefemåring.

DET TEKNISKE OM KOOIAAP TRUCKEN.

Det er en fire veis truck. Trucken har tre hjul med sperre på alle hjul, og det er olje som er framdrift på trucken. Egenvekt er 2126 kg. Trucken løfter 2500 kg innerst på gafler og  1000 kg ytterst . Trucken har støttebein. Gaffellengde er 1600mm + utskutt på 1600mm total gafellengde er 3200mm. Trucken løfter 3.5 meter høyt, den har sideforskyver og spredergaffel.

 

Flere opplysninger om medbringer-trucken finnes på linksiden.